Sfeerfoto's: voor elke ondernemer in Zuid West Nederland die werkt aan zijn of haar Personal Branding, maak ik als professioneel fotograaf de foto’s zodat er een brede beeldbank-op-maat ontstaat om zo de ondernemer en het daarmee het bedrijf duidelijk en krachtig in de markt neer te zetten.

Mijn foto’s laten zien wie de ondernemer is en wat hij of zij wenst uit te stralen.

Dit persoonlijk beeldmateriaal kan gebruikt worden voor de interne en externe communicatie van het bedrijf. De foto’s zijn specifiek voor betreffend bedrijf en doelgericht, waarbij sprake is van een conceptuele aanpak. Ik vind het belangrijk om gedurende het traject goed contact te hebben met de opdrachtgever.

Er zijn diverse opties: een losse reportage of op regelmatige basis. Door op regelmatige basis foto’s te maken van de ondernemer en de activiteiten van het bedrijf creëer ik continuïteit en eenheid in de beeldvorming.

Herinnering foto's:  en voor iedereen die een mooie blijvende en zichtbare herinnering wil maak ik professionele sfeervolle fotoreportages op locatie, het liefst met natuurlijk licht. Sleutelwoorden hierin zijn voor mij: spontaniteit, natuurlijke uitstraling, prettige en ongedwongen sfeer.